Turkish English German Japanese
18 Eylül 2017

Yeni Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle Ulubey Belediye Başkanımız Ali Rıza ADA, yayınladığı mesajda

Uzun bir tatilin ardından 18 Eylül 2017 Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına huzur ve güven içinde girmenin mutluluğu içindeyiz. Yeni Eğitim Öğretim yılında değerli öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının, sevgili öğrencilerimizin ve velilerimizin başarılı ve verimli bir yıl geçirmelerini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım.

78  GÖSTERİM