Miraç Kandili birlik ve kardeşliğimize vesile olsun

22 Nisan 2017

Ulubey Belediye Başkanımız Ali Rıza ADA Miraç Kandili münasebetiyle "Miraç Kandili birlik ve kardeşliğimize vesile olsun" mesajını yayınladı.

Ulubey Belediye Başkanımız Ali Rıza ADA Miraç Kandili münasebetiyle yayınladığı mesajında;

"Miraç, Sevgili Peygamberimizin Allah'ın izni ve keremiyle önce Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan da sonsuz kudretin ayetlerini müşahede etmek üzere semaya yükseltildiği yolculuktur.

Bu vesile ile İslam âlemi için büyük müjdeler veren ve hakikat içerisinde doğrulukla geçirmemiz gereken mübarek Miraç Kandil’inin ve üç ayların, birlik ve kardeşliğe vesile olmasını dilerim."