Turkish English German Japanese

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

12. Ulubey Kanyon Kültür ve Turizm Festivali

Dünyanın II. büyük kanyonlarının ev sahipliğinde 12. Ulubey Kanyon Kültür ve Turizm Festivali 21 - 22 - 23 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenecektir.

Avgan ve İnay TEOG Şampiyonlarına Hediye

Avgan ve İnay ortaokullarında TEOG Sınavı'nda başarılı öğrencilerimizde hediyelerini takdim ettik öğrencilerimize Eğitim Öğretim hayatlarında başarılar dilerim.

TEOG Sınavında Başarılı Öğrencilere Hediye

Söz verdiğimiz gibi Ulubey merkezde bulunan Hüseyin Remzi DEVECİOĞLU Ortaokulu Mehmet Fuat TERCİ Ortaokulu İmam Hatip Ortaokulu

23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Ulubey Belediye Başkanımız Ali Rıza ADA 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı kutlu olsun" dedi.

Miraç Kandili birlik ve kardeşliğimize vesile olsun

Ulubey Belediye Başkanımız Ali Rıza ADA Miraç Kandili münasebetiyle "Miraç Kandili birlik ve kardeşliğimize vesile olsun" mesajını yayınladı.

Sayfa 1 / 3